Huize Hofvliet Afscheidshuis

Wilt u elders afscheid van uw dierbare nemen? Dan bent u welkom in het gastvrije afscheidshuis Huize Hofvliet in Zwolle. Het huis is aangenaam licht, warm en rustig en u kunt er dag en nacht terecht. U kunt kiezen of u alleen afscheid wilt nemen of met mensen die u uitnodigt.

Huize Hofvliet is in het begin van de achttiende eeuw ontstaan als de villa Het Oude Hofvliet. De zogeheten Petrus van Loo liet jaren later Het Nieuwe Hofvliet bouwen. In 2012 is dit pand helemaal gerestaureerd tot het huidige Huize Hofvliet. Meander Uitvaartbegeleiding is in deze villa gevestigd sinds januari 2014.

De historische villa Huize Hofvliet is gevestigd in het centrum van Zwolle op een soort schiereiland aan de monding van het Zwarte Water. U bent altijd welkom het de villa van binnen te bekijken en wij geven u te allen tijde graag een persoonlijke rondleiding. U kunt uw wensen vrijblijvend aan ons vertellen en samen met u kijken we wat er allemaal mogelijk is.

 

Uitvaartverzorger

Startpagina-Uitvaart.nl is een uitvaart bedrijven startpagina met alles over uitvaartverzorging en uitvaart gerelateerde producten en diensten.