Uitvaartbegeleiding in Zwolle en omgeving

Meander uitvaartbegeleiding is sinds 1998 actief in Zwolle en omgeving. Gestart als eenmansbedrijf groeide het uit tot een uitvaartonderneming met 6 medewerkers. Naast uitvaarbegeleiding heeft Meander ook een landelijke uitvaartopleiding waar uitvaartbegeleiders worden opgeleid. Deze opleiding werd in 2008 opgezet. De kernwaarden van Meander uitvaartbegeleiding zijn deskundigheid, gasvrijheid, creativiteit en service verlenend. Van nabestaanden horen wij terug dat de uitvaartbegeleiding die door Meander wordt verzorgt als erg prettig wordt ervaren. “Flexibele, eigentijdse en inlevende mensen”.

Afscheidshuis Huize Hofvliet
In 2014 heeft Meander een afscheidshuis gerealiseerd aan de Katerdijk 1 te Zwolle. In dit huis kunnen nabestaanden in een huiselijke en veilige sfeer de laatste dagen van het afscheid doormaken. Het huis ligt middenin de levendige stad Zwolle. U neemt niet op een heel afgelegen plek afscheid van uw dierbare maar op een goed bereikbare, energieke locatie. Bent u benieuwd hoe het eruit ziet? U bent van harte welkom.

Diensten
Meander uitvaartbegeleiding biedt alle diensten die u van een uitvaartondernemer mag verwachten: we adviseren voor de uitvaart, verzorgen samen met u een mooi afscheid en alles wat daarbij komt kijken, wij zijn er ook na de uitvaart voor u en u kunt bij Meander terecht voor een waardig monument. Wij hebben diverse mogelijkheden voor asbestemming en grafmonumenten.

Uitvaartverzorger

Startpagina-Uitvaart.nl is een uitvaart bedrijven startpagina met alles over uitvaartverzorging en uitvaart gerelateerde producten en diensten.